Hrvati žestoko oslabljeni idu na EP!

Autor:

Sport

07.01.2020

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija povreda pred početak Evropskog prvenstva nastavljena je za hrvatske rukometaše uoči objavljivanja konačnog spiska selektora Lina Červara pošto se nizu igrača koji će propustiti turnir zbog povrede pridružio i talentovani Ivan Marinković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Selektor Hrvatske u problemu... Lino Červar

Mladom desnom beku Hanovera, koji je trebalo da bude odlična podrška Luki Stepančiću, pukla je metatarzalna kost.

- Ivanu Martinoviću je nažalost pukla kost i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga sledi rehabilitacija. Sreća u nesreći je što nije došlo do nekog pomeramka kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mesec dana. Drugim rečima za njega je Evropsko prvenstvo izgubljeno - rekao je Krešimir Rotim, doktor reprezentacije Hrvatske. 

Srbija i Hrvatska igraće meč 3. kola u Grupi A 13. januara u Gracu. Na početku turnira "orlovi" igraju protiv Belorusije, dok će Hrvati odmeriti snage sa Crnogorcima.

Podsetimo, povrede su tokom priprema doživeli i zbog nih neće igrati na prvenstvu: Fran Mileta i Lovre Mihić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading