Stefana Veljković obećava za 2020: Tetoviram se na čelu ako uzmemo zlato!

Autor:

Sport

01.01.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U evropskoj odbojci u 2019. postojala je samo jedna nacija - Srbija! Najpre su naše devojke osvojile zlato na kontinentalnom šampionatu početkom septembra, a samo tri sedmice kasnije isti uspeh ponovili i muškarci

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sreckolisinac_20
Stefana Veljković i Srećko Lisinac

U te dve selekcije bili su Stefana Veljković (29) i Srećko Lisinac (27) za čiju ljubav su vezani samo uspesi. Nastavak dobrih igara srednja blokerka "gracija" najavljuje i na Olimpijskim igrama 2020.

- Ne volim da gledam unapred, ali spremamo se za medalju u Tokiju. Kada smo osvojile srebro u Riju istetovirala sam olimpijske krugove na ruci, ako sada uzmemo zlato uradiću nešto ozbiljnije posred čela. Šalim se, možda ne nasred glave kao Majk Tajson, ali biće sigurno na vidnom mestu. Imam već nekoliko tetovaža na rukama i leđima - istakla je Veljkovićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sreckolisinac_20
3 godine u vezi srednja blokerka i bloker Srbije

Stefana drži palčeve da u Japan ode i muška selekcija sa njenim Srećkom.

- Ovo će biti moje četvrte i verovatno poslednje Olimpijske igre. Volela bih da Srećko bude uz mene, iz srca navijam da se momci kvalifikuju jer su Olimpijske igre svačiji san. Kada smo na turniru fokusirani smo samo na teren, ali opet sve je lakše kad smo zajedno. Jedno drugom smo najveća podrška - dodala je Stefana, a onda je otkrila da li planiraju da vezu podignu na viši nivo:

- Za sada smo fokusirani samo na odbojku. Oboje želimo brak i decu, ali ne žurimo. Znam samo da čim ostanem trudna to će biti kraj moje karijere. Ne želim da mi drugi čuvaju decu dok smo nas dvoje na terenu - jasna je Stefana.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/sreckolisinac_20
Sa brakom ne žure, ali ga žele.. Stefana Veljković i Srećko Lisinac

Lisinac: Stefana mi zadala domaći!

Da će se pridružiti devojci u Tokiju nada se i Srećko Lisinac, ali zna da neće biti lako na kvalifikacijama koje počinju već 5. janaura u Berlinu i sa kojih samo jedna reprezentacija ide na OI.

- Kad kao ja imate nekog bliskog ko se već plasirao na OI onda maštanje o Tokiju doseže vrhunac. Na Evropskom smo osvojili zlato posle devojaka, ne bunim da opet "prepišemo" od njih. Stefana i ostale devojke su nam zadale domaći zadatak - kaže Lisinac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jasan cilj šampiona Evrope: Iz Berlina u Tokijo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading