Hrvati razbijeni u Beogradu: Rutinska pobeda Srbije u vaterpolo klasiku!

Autor:

Sport

29.12.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije su savladali selekciju Hrvatske rezultatom 15:11 u okviru Svetske lige na bazenu SC "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu.

RepublikaFoto: Starsport
Srbija - Hrvatska

"Delfini" su ovim trijumfom obezbedili prvo mesto u kvalifikacijama za finalni turnir Svetske lige.

Ovo je bio pravi test u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Budimpešti, a trenutni odnos snaga je rekao kako su "delfini" bolji od "barakuda".

Hrvati su poveli posle samo 30 sekundi meča, ali su "delfini" brzopotezno uzvratili preko Dušana Mandića. Igralo se gol za gol, do finiša prve četvrtine kada su naši momci dodali gas i uspeli da prvi period igre završe sa dva gola prednosti 6:4.

Nastavili su naši momci sa sjajnom igrom, ali Hrvati uspevaju da prekinu seriju i malo se konsoliduju. Na kraju drugog perioda je bilo 9:6.

RepublikaFoto: Starsport

Tokom treće četvrtine Srbija je održavala prednost i u par navrata je i povećala, a adekvatnog odgovora sa druge strane nije bilo. Sve što su izabranici Ivice Tucka uspevali da pokažu nailazilo je na adekvatan odgovor naših vaterpolista.

Poslednaj četvrtina nije donela maltene nikakvih uzbuđenja. Pitanje pobednika bilo je jasno i pored izuzetno loše igre "delfina" u poslednjih osam minuta zabeležena je ubedljiva i rutinska pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading