Sa Markom do zlata u Tokiju!

Autor:

Sport

27.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Španović (29) ne skida osmeh sa lica! Uzrok njene sreće u 2019. nije samo osvajanje zlata na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu, već i nova ljubav, koja se rodila pred kraj godine sa fitnes trenerom iz Novog Sada Markom Vuletom.

Ivana Španović

Romansa je početkom meseca potvrđena zajedničkim fotografijama sa putovanja u Varšavu, a sada je lepa skakačica udalj za Srpski telegraf prvi put govorila o izboru svog srca.

- Ne volim previše da pričam o svom ljubavnom životu i dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj 2019. i zbog koje srećna ulazim u novu godinu. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja sa njegove strane. Uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan fizički rad i malo sportske sreće, na zaletištu sve najbolje funkcioniše i mogu najbolje da skočim - istakla je Španovićeva za naš list na promociji nove DinaCard kreditne kartice Komercijalne banke, čije je zaštitno lice.

Prvu priliku za dokazivanje u 2020. Ivana će imati na Svetskom prvenstvu u zatvorenom u kineskom Nanđingu (od 13. do 15. marta), gde će braniti zlato osvojeno u Birmingemu 2018. Međutim, kruna sezone, a možda i karijere, mogle bi da budu Olimpijske igre u Tokiju.

- Ako budem fizički i psihički spremna, a zaobiđu me pehovi, mogu do najboljih skokova. Verujem da će tako biti u Tokiju, da mi moje četvrte Olimpijske igre, možda poslednje, budu i najbolje. U Riju sam osvojila bronzu, sada želim da medalja bude najsjajnija, zlatna - dodala je naša najbolja atletičarka.

Otplata do 24 meseca uz DinaCard

Komercijalna banka, čije je Ivana Španović zaštitno lice, promovisala je novu DinaCard kreditnu karticu sa rokom otplate do 24 meseca i sa trenutno najpovoljnijom kamatnom stopom, pa će biti konkurent potrošačkim kreditima.

- Očekujemo da ćemo u prvih šest meseci sledeće godine zajedno sa NBS ući u Union pay sistem. Na taj način biće omogućeno da Dina kartica postane opšte prihvaćena u 168 zemalja - istakao je predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Vladimir Medan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading