Mališani iz Prihvatilišta pisali pismo Deda Mrazu, ali nisu ni sanjali da će im sve biti ispunjeno!

Autor:

Sport

24.12.2019

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalna humanitarna modna revija za decu Prihvatilišta održana je 23. decembra u Skupštini grada Beograda, u organizaciji agencije "Fabrika" i uz podršku kompanije Fashion Company.

RepublikaFoto: instagram/partizanbelgrade
Dijana Đoković se družila sa mališanima

Mališani koji borave u Prihvatilištu, kao i prethodnih godina, pisali su pisma Deda Mrazu koja su poslali na agenciju Fabrika, poveravajući mu šta priželjkuju za novogodišnje i božićne praznike. Ali ono što su želeli još više od poklona je želja da upoznaju njihove idole, poznate ličnosti, a to su Radoš Bajić, Branka Pujić, Jana Milić Ilić, Viktor Savić, Vuk Kostić, Sanja Kerkez, Dušan Domović Bulut, Marko Mandić, Ana Kokić, Baka Prase, kao i majke naših proslavljenih sportista Dijana Đoković, Novakova mama i Žiža Jarić, Markova mama.

Neopisiva je bila radost dece koja svim prisutnima izmamila suze zbog toga što su dobili sve što su poželeli od Deda Mraza, zahvaljujući Fashion company, Fabrici i donatorima, ali pre svega što su imali priliku da upoznaju I zagrle svoje idole. Radost je bila obostrana. Svi poznati su iskreno uživali što su imali priliku da ulepšaju život dece Prihvatilišta i bez obzira na brojne prednovogodišnje obaveze, našli su vremena da dođu samo zbog njih I podele im poklone. 

RepublikaFoto: instagram/partizanbelgrade
Baka pase se odazvao humanitarnoj akciji

Događaj su otvorile Vesna Mandić, vlasnica agencije Fabrika, Danijela Stajković, Rukovodilac prihvatilišta i Iva Kulić, direktorka marketinga Fashion Company, nakon čega je usledila modna revija poznatih svetskih brendova koji se nalaze u portfoliju ove kompanije.

Pored poznatih ličnosti velikog srca koje su se našle u ulozi Deda Mraza, događaju su pristustvovali i brojni prijatelji, donatori i predstavnici medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading