Habib brutalno isprozivao Konora!

Autor:

Sport

14.12.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se "rat" dva MMA borca, Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Habib Nurmagomedov i Konor Mekgregor

Konor Mekgregor je nekadašnji šampion lake UFC kategorije, koji je pojas izgubio upravo u borbi sa Habibom Nurmagomedovim, koji u svojoj karijeri ne zna za poraz.

Prvi čovek UFC Dejna Vajt je nedavno je govorio o potencijalnom revanšu njih dvojice i napomenuo da oni moraju prvo da pobede svoje naredne protivnike – Tonija Fergusona odnosno Donalda Seronija.

Ipak, Habib Nurmagomedov smatra da Mekgregor nije u njegovom rangu i da njihov eventuelni revanš nimalo nije bitan.

- On je druga liga, izgubio je sedam, osam puta u poslednjim mečevima, odnosno nikoga nije pobedio. Nije bitan eventualni meč između nas. Nije mi logično da Dejna priča da će organizovati revanš ukoliko Konor pobedi nekoliko puta. Ja odlučujem sa kim ću da se borim, a ne on - poručio je Nurmagomedov.

Popularni "Orao" je rekao da postoje i određeni uslovi koje Konor mora da ispuni kako bi on razmislio o tom revanšu.

- Prvo mora da padne ispod 70 kilograma, pa da pobedi deset borbi zaredom. Tek tada ću razmisliti o revanšu. Sada se bori protiv drugorazrednih boraca i da li mislite da može da obezbedi titulu? Dok sam ja tu, to ne može da se dogodi. Budite sigurni - samouveren je Habib Nurmagomedov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading