Srpkinje mogu i protiv najboljih: Naše devojke pretrpele dostojan poraz od Norvežanki!

Autor:

Sport

03.12.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska rukometna reprezentacija Srbije je poražena od selekcije Norveške u trećem kolu Svetskog prvenstva u Japanu rezultatom 28:25.

RepublikaFoto: RSS
Rukometašice Srbije

Srpkinje su sjajno ušle u meč, diktirale tempo sve do "velikog odmora", ali su Norvežanke u nastavku opravdale ulogu favorita.

Izabranice LJubomira Obradovića su sa puno samopouzdanja ušle u meč sa jednom od favorita za najsjajnija odlična na svetskoj smotri, ali nisu uspele da zabeleže treću pobedu.

Naše rukometašice sa sjajnom energijom ušle su u utakmicu. Iako autsajderi, Srbija je igrala odličan rukomet i posle desetak minuta imala je +2, 6:4.

Norveška se mučila da postigne gol kada ima igračicu više i čini se da su lakše prolazile odbranu Srbije kada se igralo šest na šest.

Srpkinje su imale i 11:9 u završnici prvog poluvremena, ali su Norvežanke uspele da naprave seriju i na poluvreme odu sa minimalnom prednošću, 13:12.

Norežanke su zaigrale angažovanije u nastavku, ali su im i sudije bile naklonjene. Našim devojkama se ništa ne može zameriti. 

Imala je Srbija napad za minus jedan, na dva minuta do kraja, međutim arbitri su doneli sumnjivu odluku, tačnije faul u napadu Dragane Cvijić, potom su je isključili i tu je bio kraj meča.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading