“Norveška kida do kraja, nema više lakih protivnika”

Autor:

Sport

02.12.2019

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve ubedljive pobede na startu Svetskog prvenstva u Japanu našu selekciju čeka težak meč sa Norveškom.

RepublikaFoto: instagram.com/rukometnisavez
Sada slede najveći mečevi

Norvežanke su među najboljim selekcijama na svetu, a selector Ljubomir Obradović ističe da je tim spreman za ovaj meč.

– Čekaju nas jako teške i zahtevne utakmice u četiri dana. Suviše je trošiti reči na kvalitet Norveške i sistem koji godinama gaje, koliko su proizveli igračica i trofeja. Norveška je uvek Norveška, da ne bude zabune, da li je jedno ime tu ili ne, to je njima nebitno. Imaju sistem koji godinama forsiraju i ne menjaju. Biće jedna ozbiljna i teška utakmica.

Kristina Liščević je navela da se tim spreman upravo za mečeve koji slede.

– Nema više laganih protivnika, najbitnije dolazi. Očekujemo teške utakmice, velike protivnike, spremamo se već duže vreme za njih, očekujemo pozitivne rezultate. Norvežanke poznajem jako dobro, igrala sam i sa njima i protiv njih. Kidaju do kraja, to je mentalitet koji nikada ne odustaje, ne zna za poraz. Oni će ući 110% u utakmicu, a mi moramo da uđemo 200%. Svaka lopta će biti važna, do samog kraja će biti značajno. Teška utakmica je ispred nas.

A pivot ovog tima Slađana Pop-Lazić se nada da će nacionalni tim pobedom obradovati sve navijače.

– Daćemo sve od sebe, voleli bismo da obradujemo Srbiju još jednim lepim jutrom. Ništa ne obećavamo, jer svi znamo da je Norveška svetski i evropski šampion, jedan od favorita i na ovom prvenstvu, kompletna na svim pozicijama. Dobro su krenule, naglasila je srpska reprezentativka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading