Ceca Kitić: Muž me je tukao

Autor: Glorija/Republika

Sport

25.09.2017

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja rukometašica sveta svih vremena Svetlana Ceca Kitić priznala da ju je treći muž Goran Bogunović tukao.

RepublikaFoto: youtube.com/Bili Piton
Ceca Kitić otvorila dušu

Svetlana Kitić je otvorila dušu i priznala da je bila žrtva zlostavljanja. Zbog batina koje je dobijala od muža nekoliko puta je završila u Hitnoj pomoći.

Slavna rukometašica sa Goranom Bogunovićem ima ćerku Marinu (24).

- Ćutala sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svog deteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila u Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu. Tada sam otišla u policiju i sve ispričala. Nekoliko meseci pošto smo se razveli netragom je nestao. Kajem se što nisam ranije prekinula tu traumu. Tukao me je iz čistog mira, zbog alkohola. Mnogo je pio, a bio je i strahovito ljubomoran - rekla je Ceca Kitić za magazin "Glorija".

On je istakla da su ostale traume iz braka sa Goranom Bogunovićem.

- Na primer, kada čujem da se neko svađa ili glasno priča, uvek zamolim tu osobu da stiša ton. Mislila sam proći će, promeniće se, pa hajde da pokušamo još zarad deteta, pa sramota je - navela je, između ostalog, Ceca Kitić.

Ceca Kitić se udavala četiri puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading