(FOTO) Štefanek podržao akciju podrške osobama sa autizmom

Autor:

Sport

30.11.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradsko udruženje za pomoć osobama sa autizmom i Sportski savez Subotice organizovali su druženje subotičkih sportista sa osobama sa autizmom i njihovim prijateljima.

RepublikaFoto: Sportski savez Srbije
Sjajna akcija podrške

Slogan "Zakotrljajmo kugle zajedno" okupio je u kuglani veliki broj prijatelja koji su se pre svega dobro zabavili. Olimpijski šampion u rvanju i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, zajedno sa generalnim sekretarom Sportskog saveza Srbije Goranom Marinkovićem, sportistima iz ŽFK Spartak, rukometnog, košarkaškog, plivačkog i odbojkaškog kluba pridružili su se akciji Udruženja.

 - Manifestacija koja je danas održana samo je jedan od koraka ka ispunjenju cilja kojem teži Udruženje za pomoć osobama sa autizmom. Njihova želja je da bar jednom nedeljno osobe sa autizmom mogu da treniraju sa sportistima u njihovim klubovima. Svaki građanin Srbije ima pravo da se bavi sportom, a na nama je da im to olakšamo i učinimo boljim. Meni je veoma drago ako mogu da uz sport i druženje izmamim bar jedan osmeh kod dece i zato moja podrška nikada neće izostati u ovakvim akcijama - rekao je Davor Štefanek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading