Srpkinje počinju pohod na svetski tron: Najvažnija je prva utakmica!

Autor:

Sport

26.11.2019

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska rukometna reprezentacija Srbije završila je pripremne utakmice za Svetsko prvenstvpo u Seulu, a iskusna golmanka Katarina Tomašević je istakla ambicije pred ovo SP.

RepublikaFoto: instagram.com/rukometnisavez
Tomašević je zadovoljna pripremama

Srbija je pobedila Mađarsku i Južnu Koreju, a ubedljivo je poražena od Rusije. Ipak Tomašević ističe da u ovim utakmicama nije bio bitan rezultat.

– Turnir je bio jako dobar. Poslužile su nam tri utakmice sa izuzetno kvalitetnim protivnicima da vidimo gde smo. Iskoristile smo vreme za uigravanje i ono što je planirano za Svetsko prvenstvo. Rezultat nam nije bio prioritet, najvažnije je bilo da isprobamo sve varijante koje ćemo koristiti i u Japanu. Prva utakmica na svakom takmičenju je najvažnija. Čeka nas izuzetno nezgodan protivnik Angola. Fokusirane smo na njih, imamo izuzetno tešku grupu, tako da ćemo ići iz meča u meč – kaže naša čuvarka mreže.

Prvi protivnik reprezentacije Srbije na SP 2019 biće Angola, u subotu od 7 časova po našem vremenu. Srbija igra u grupi sa Norveškom, Holandijom, Slovenijom, Kubom i naravno Angolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading