SRPSKI RUKOMETAŠ U ŠOKU: Uhapsili su mi suprugu kao da je Bin Laden

Autor:

Sport

22.09.2017

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši jugoslovenski rukometni reprezentativac Milan Kalina izjavio je da je njegova supruga Mercedes Martinez uhapšena u Barseloni pod optužbom da je član pokreta "1-0".

RepublikaFoto: youtube.com/ DRAGAN STANIĆ STANKE
Kalina u šoku

Kalina (61) je za španske medije izjavio da je Mercedes uhapšena u četvrtak dok decu vodila u školu. Mercedes Martinez je zaposlena u Vladi Katalonije, a osumnjičena je da je pripadnik separatističkog pokreta "1-0".

- Najmanje sedam pripadnika Civilne garde presrelo je moju suprugu dok je vodila decu u školu. Uhapsili su je kao da je Bin Laden - rekao je Kalina i dodao da je potom policija pretresla njihovu stan u Barseloni i odnela sve kompjutere.

- Ponašali su se kao da je naš stan sedište terorista. Ona više od godinu dana ne radi u kabinetu potpredsednika Vlade Katalonije, već nadgleda neke druge radove. Ona nije odgovorna za najavljeni referendum.

Milan Kalina je osvajač zlatne olimpijske medalje u Los Anđelesu 1984. godine. On u Barseloni živi više od 30 godina.

Više stotina pristalica nezavisnosti Katalonije okupilo se u petak na protestu ispred suda u gradu Lospitalet de Ljobregatu, tražeći oslobađanje regionalnih vladinih zvaničnika, koji su uhapšeni zbog sumnje da imaju veze sa referendumom o nezavisnosti Katalonije.


Španska vlada u Madridu referendum, koji je zakazan za 1. oktobar, smatra nelegalnim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading