Majdov: Pionir će biti domaćin spektakla

Autor:

Sport

22.09.2017

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd će tokom vikenda biti prestonica Evrope i sveta, barem kada je reč o aktivnostima najboljih džudista.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jedan od naših najboljih boraca: Nemanja Majdov

Hala Pionir biće domaćin Svetskog kupa koji će nositi naziv "Evropski džudo open za muškarce i žene", a okupiće preko 300 takmičara sa svih kontinenata. Organizatori su Džudo savez Srbije i DžK Crvena zvezda, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Svetski šampion Nemanja Majdov neće biti u konkurenciji, ali najavljuje istinski spektakl.

- Godina rada i truda Ivana Todorova, predsednika Džudo saveza Srbije, kao i svih u našoj organizaciji pokazale su se kao dobitna kombinacija jer ćemo ovog vikenda u sportskoj hali "Aleksandar Nikolić" ugostiti više od 300 takmičara iz svih kontinenata. Veliku zahvalnost dugujemo pre svega državi i gradu, koji su uvek bili uz nas. Raduje me da će u Beogradu biti odlični borci, a moji drugovi iz reprezentacije biće u prilici da odmere snage sa najboljima - rekao je Majdov i dodao:

- Srpski džudo beleži vrhunske rezultate, a naše je da nastavimo da radimo i da na najbolji način, kao i do sada, predstavljamo našu Srbiju u svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading