Prvi put nakon nesreće: Oglasila se Šumaherova žena!

Autor:

Sport

09.11.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korina Šumaher, supruga legende Fomrule 1 Mihaela Šumahera, dala je prvi intervju od nesreće koju je 2013. doživeo njen suprug.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihael Šumaher

Tema nije bio legendarni vozač, o čijem se zdravlju malo zna od nesreća, jer Korina ne želi sa detaljima da izlazi u javnost, ali je priča o njemu bila neizbežna.

U razgovoru za magazin "She" ona delom govorila i o Mihauelu. Korina je pričala o ranču konja koji poseduje. Dobila ga je na poklon on Mihaela za njihvou desetu godišnjicu, 2005, a danas tamo jaše njihova ćerka Đina.

- Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome treba da se zahvalim na ovome, mom suprugu Mihaelu. Naučio me je lekciju: Kada voziš automobi, možeš da ga jednostavno ostaviš u garaži nakon toga. Ali konj mora da ima tvoju pažnju sve vreme, čak i u nedelju. Kada sam imala 30 godina žarko sam želela konja, Mihael je otišao sa mnom u Dubai gde smo kupili jednog arapskog - kazala je Korina sa pomenuti magazin a preneli su vodeći svetski mediji uz informaciju kako se radi o prvoj javnoj izjavi supruge Mihaela Šumahera od nesreće 2013. Korina Šumaher danas ima čak 40 konja na dva ranča, u Švajcarskoj i Teksasu.

Šumaher je pre šest godina doživeo jezivu nesreću na skijanju u Alpima i od tada se nije pojavljivao u javnosti, dok je šest meseci bio u komi zbog višestrukih povreda glave i kičmenog stuba. Ni posle toliko godine se ne zna pouzdano u kakvom se stanju nalazi legendarni as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading