Najveći u istoriji golfa hoće na Olimpijske igre u Tokiju!

Autor:

Sport

18.10.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajger Vuds nada se da će učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajger Vuds

Tajger Vuds rekao je da se nada da će učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine i da bi to bilo sjajno novo poglavlje u njegovoj bogatoj karijeri.

Golf je vraćen na Olimpijske igre 2016. nakon 112 godina pauze, ali je jedan od najdominantnijih golfera prve dekade 21. veka propustio šansu da zaigra zbog povrede.

- Moj veliki cilj i želja je da se izborim za mesto u olimpijskom timu. Nisam baš siguran da ću imati mnogo prilika da to učinim ako ne odlem sledeće godine, 2024. godine na sledećim igrama imaću 48 godina i mislim da će biti jako teško da tada budem među najboljima u Americi - rekao je Vuds i dodao:

- Prvi put sam gledao Olimpijske igre 1984. u Los Anđelesu. A to da sada imam priliku da i sam postanem deo olimpijskog tima to je zaista neverovatno. Tokom mog života, sve do 2016. golf nije bio deo olimpijskog programa i mislim da je naš sport dobio važnu i veliku priliku. Želim da budem deo toga - zaključio je Tajger Vuds.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading