Škoti spremaju tužbu ako meč sa Japanom bude otkazan!

Autor:

Sport

11.10.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju Škotska i Japan treba da igraju meč na Svetskom kupu u ragbiju koji je odlučujući za plasman jedne od te dve ekipe u četvrtfinale. Zbog tajfuna Hagibis taj meč možda bude otkazan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Ukoliko se to desi Škotska i Japan će dobiti po dva boda koliko ide za timove koji remiziraju. To znači da će Japan proći dalje, a Škotska bi mogla da ispadne ukoliko Irska savlada Samou što je i za očekivati. 

- Ne želimo da uđemo u pravnu bitku sa Svetskom ragbi federacijom, ali ne mislimo da je otkazivanje pravedno, osećamo da postoje drugi načini. Igraćemo na bilo kom mestu, iza zatvorenih vrata, na punim stadionima, putovaćemo gde god treba. Pričali smo sa Japancima i oni žele da igraju. Tražimo samo da se ovom pitanju pristupi sa stanovišta zdravog razuma što će učiniti da se utakmica igra u savršenoj bezbednosti 24 časa posle oluje - rekao je čelnik Ragbi saveza Škotske Mark Dodson.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Irska i Samoa treba da igraju u subotu u Fukuoki i taj meč nije otkazan za razliku od ostalih subotnjih duela, dok Škotska i Japan treba da igraju u nedelju i veoma je neizvesno da li će tajfun otkazati taj duel. Inače probleme u Japanu ima i Formula 1, pa su pred Veliku nagradu Japana kvalifikacije pomerene za nedelju kada će biti i trka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading