Ražnatović zbog povrede otkazao meč u Nemačkoj

Autor:

Sport

09.10.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović (22) još malo će da sačeka kako bi zabeležio osmi ulazak u ring u profesionalnoj karijeri. U prethodnih sedam bitaka rivali nisu mogli da ga savladaju, ali povreda ga je omela da se u najboljem svetlu prikaže i nemačkoj publici u Braunlageu. Meč protiv Gruzijca Giorgija Zedginidzea zakazan za 12. oktobar morao je da bude otkazan.

RepublikaFoto: Promo foto
Veljko Ražnatović

 - Svi dobro znaju kakav sam ja borac. Nikog se ne plašim, trenirao sam pakleno za ovaj meč. Međutim, na jednom sparing meču došlo je do povrede ruke. Odmah sam treneru i menadžeru rekao da ću da boksujem makar jednom rukom, da ne otkazuju meč, ali bol u desnoj šaci je nadjačao moju želju - pomalo je tužan Ražnatović zbog situacije koja ga je zadesila.

Međutim, najbolji srpski kruzeraš ne bi bio to što jeste niti imao perfektan učinak među konopcima da ga jedan maler može zaustaviti na njegovom putu ka evropskom i svetskom vrhu.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI: Mečeva 7 Pobeda 7 Nokauta 4

- Žao mi jeste, živim za svaki meč, pa bih slagao ako bih rekao da mi je svejedno što je ovaj otkazan. Međutim, sada ću raditi još jače, spremati se za naredni duel. Sigurno ću boksovati do kraja godine, videćemo kad tačno, gde i protiv koga. To je na mom timu sada, a na meni da budem nikad jači kada se ponovo pojavim u ringu - zaključio je Veljko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading