Partizan proslavio 74. rođendan: Arsović i Erski najbolji!

Autor:

Sport

04.10.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JSD Partizan proslavilo je 74. rođendan u SC Teleoptik dodeljivanjem nagrada najboljim pojedincima i ekipama.

RepublikaFoto: Starsport
Dodela nagrada povodom 74. rođendana JSD Partizan

Nagrade najuspešnim dodelio je predsednik Partizana Milorad Vučelić, koji se zahvalio fudbalskom i košarkaškog klubu na pobedama protiv Astane i Venecijie, rekavši da su to neposredni darovi za 74. rođendan.

- Pre 74. godine partizanski narodno-oslodobilački i antifašistički generali su osnovali fudbalski klub i sportsko društvo Partizan. Oni si nakon svoje veličanstvene pobede s takvim neprijateljem kao što je bio fašizam, našli za shodno da u prvim svojim trenucima predaha osnuju sportsko društvo. Partizan je u ovih 74 godine prožet pobedama na našim i međunarodnim takmičenjima. I onda kada klonemo i klecnemo mi u pomoć pozovemo 30.000 dečaka i devojčica koji su zalog za buduće pobede. Tudimo se da budemo dostojni pobeda, a u poraz da čestitamo protivniku. Živeo Partizana i napred Partizan- rekao je Vučelić na obraćanju u SC Teleopik.

Najuspešniji seniorski sportista crno-belih je rvač Aleksa Erski, dok je za najbolju sportstkinju izabrana strelkinja Andrea Arsović.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Nagrada za najuspešniju mušku seniorsku ekipu dodeljena je kuglaškom klubu, dok najbolja ženska ekipa dolazi iz kluba dizača tegova.


Nagrada "Milan Gale Muškatirović" dodeljena je rukometašu Ivanu Mićiću.

Najuspešniji trener Nebojsa Jovanović iz Biciklističkog kluba crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading