Pančevci danas organizovali manifestacjiu za ponos - Sajam sporta u gradu sporta

Autor:

Sport

01.10.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Pančevo definitivno grad sporta, potvrđeno je po ko zna koji put 1. oktobra, kada je u legendarnoj Hali sportova Strelište održan Sajam sporta u organizaciji Sportskog saveza Pančeva, a pod pokroviteljstvom grada na Tamišu, kao i najznačajnijih privrednih i institucionalnih lokalnih subjekata.

RepublikaFoto: Promo foto
Veliki broj dece uveličao je spektakl

Sajam sporta imao je za cilj prezentaciju čak 30 sportskih disciplina deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta, od 1. do 4. razreda osnovne škole. Hala sportova je upravo zato i bila podeljena na 30 sportskih punktova, na kojima je predstavljeno 30 sportskih disciplina.

Najmlađi Pančevci, njih skoro 2.000, imali su priliku da prisustvuju demonstraciji borilačih sportova, sportova sa loptom, streličarskih i streljačkih veštinama. Takođe, radoznali mališani oprobali su se i u kajak i kanu ergonometrima, ronilačkoj opremi, opremi za američki fudbal, kao i mnogim drugim sportskim disciplinama koje su primerene njihovom uzrastu.

RepublikaFoto: Promo foto

Sajam sporta u Pančevu je bio sjajna šansa da se deci približe sve sportske discipline i da svako dete odabere sport kojim će se baviti u budućnosti, bilo na amaterskom ili na profesionalnom nivou.

Najvažnija uloga u pravilnom sportskom razvoju dece je na svim sportskim, prosvetnim i privrednim subjektima Pančeva. Upravo zato je ova masovna manifestacija doživela veliki uspeh jer je imala iza sebe pomoć grada Pančeva i relevantnih ustanova, a deca su, tu nema dileme, zaista uživala.

Napomena: Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove grada Pančeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading