Moćan govor selektora Kovača: Ovi momci su igračine, medalja je bila neizbežna!

Autor:

Sport

30.09.2019

10:56 >> 11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacija Srbije izneo je svoje utiske po sletanju na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, nakon osvajanja Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Slobodan Kovač

- Utisci su fenomenalni, bio sam zabrinut, bilo je malo vremena za trening. Sad je trebalo mnogo više pričati, razgovarati i upoznavati se. Sa nekima sam radio ranije, sa nekim sam igrao protiv. Trebalo je vremena da se upoznamo. Sva sreća da su ovo igračine, rezultat je ovaj koji smo svi sanjali. Mogu samo da se zahvalim njima na ovom trofeju - rekao je selektor Srbije.

- I ja sam pre nego što sam postao selektor i kada ste me pitali za kvalitet igrača. Igraju u najboljim klubovima, osvajaju najveće klupske trofeje, verovao sam u trofeje sa ovim momcima i to se dogodilo na Evropskom prvenstvu.

- Nije bilo lako, iz prvog razloga jer smo igrali protiv tri domaćina. Rad pored terena je moj stil, agresivnost. To nam je falilo u prvom setu u finalu, rekao sam im da izdržimo, da budemo koncentrisani. Bilo je trenutaka gde smo igrali dobro, Slovenci nisu pronašli rešenje i to je bilo to - zaključio je Slobodan Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading