Kovač jasan pred polufinale: Dve stvari protiv Francuza nas vode u finale!

Autor:

Sport

26.09.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaške reprezenatcije Srbije Slobodan Kovač rekao je da njegov tim u meču polufinala Evropskog prvenstva protiv Francuske mora da ima jak servis i dobar blok ako želi plasman u finale.

RepublikaFoto: oss.rs
Slobodan Kovač i stručni štab

Srbija će sa domaćinom za finale igrati u petak od 21 sat u Parizu, a Kovač je prokomentarisao i šta je prednost rivala.

- Sigurno je da ćemo se potruditi da što bolje igrače pripremimo za važnu utakmicu. Pokušavamo prvo da se oporavimo, pa da treniramo u dvorani u kojoj ćemo da igramo. Zasad je dobro, nadamo se da će tako i da ostane - rekao je Kovač u izjavi za Odbojkaški savez Srbije.

Prema njegovim rečima, Francuzi se izdvajaju u odnosu na druge selekcije u važnom segmentu.


- Sad pričamo o Francuzima da igraju dobro, jer igraju kod kuće, ali ima i sa strane tih negativnih komentara da više nisu tako dobra rerpezentacija jer nisu imali uspehe u prethodnim sezonama. Mislim da su jedina reprezentacija na svetu koja može da računa na dva prava primača i to pravi razliku. Vrlo su agresivni na servisu, teško ih studirati i teško je igrati protiv njih - istakao je selektor i osvrnuo se na to kako srpski odbojakši treba da odgovore na igru favorizovanih Francuza.

Kovač je rekao šta je potrebno našem timu kako bi slomili otpor velikom rivalu.


- Naša igra treba da bude takva da imamo jak servis i dobar blok. Imaju oni neke nedostatke, ali o tome ćemo kasnije - zaključio je Slobodan Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading