Migranti hteli na crtu Srbiji!

Autor: TODOR PETKOVIĆ

Sport

24.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za rubriku verovali ili ne desila se jedna neverovatna scena u Grčkoj. Malo je falilo da odbojkaši Srbije večerašnji meč četvrtfinala Evropskog prvenstva, umesto sa Ukrajinom (20.30, RTS 1, Arena sport 1), igraju sa migrantima iz Sirije! Da, dobro ste pročitali.

RepublikaFoto: Hellenic Police/printscreen
Uhapšeni migranti

U nedelju se na aerodromu u Atini pojavila "reprezentacija" Ukrajine u odbojci. To ništa ne bi bilo neobično da se umesto pravih odbojkaša nije pojavila grupa od deset migranata iz Sirije. Oni su se obukli u iste trenerke, imali su iste sportske torbe, čak su kupili i dve lopte, koje su nosili sa sobom, verujući da će tako biti manje sumnjivi.

Međutim, policija je posle provere njihovih pasoša utvrdila da su isprave prijavljene kao ukradene ili izgubljene, pa ih je zadržala. Posle ispitivanja utvrđeno je da oni nisu ni O od odbojkaša, a posebno da nisu ni blizu izgleda Ukrajincima. Lažni odbojkaši će biti izvedeni pred sud zbog pokušaja izlaska iz zemlje sa ukradenim dokumentima.

Šta bi bilo da su uspeli da prođu, da li bi izašli na megdan Srbiji ili bi se obreli u nekoj evropskoj zemlji, ostaje da se pitamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading