Kovač: Protiv Belgije moramo da pokažemo najbolje lice

Autor:

Sport

17.09.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač, posle pobede protiv Španije u trećem kolu Evropskog prvenstva, rekao je da je njegov tim imao tešku utakmicu jer im je rival bio tim koji je igrao bez opterećenja.

RepublikaFoto: oss.rs
Naš selektor nije bio zadovoljan igrom protiv Španije

Srbija je sinoć posle preokreta pobedila Špance 3:1 u trećem meču grupe B, zabeleživši treći trijumf na šampionatu Evrope.

- Da se razumemo, u jednom trenutku smo bili malo i neorganizovani. Počeli smo previše da razmišljamo hoće li oni da ''"skuvaju'' ili će ići na blok-aut, umesto da smo bili koncentrisani. Bila je ovo teška utakmica, što nam i treba jer nas očekuju sve teži protivnici - rekao je Kovač u izjavi za Odbojkaški savez Srbije.

Selektor odbojkaša istakao je da je u utakmicama protiv Slovačke i Španije odmorio neke odbojkaše, jer ih je teško pripremiti za turnir sa mnogo mečeva.

Srbija je obezbedila četvfinale i nastavak takmičenja na EP, a u sredu od 20.30 igra protiv Belgije za prvo mesto u grupi B.

- Poznajemo se dobro sa Belgijancima. Želimo da se spremimo za taj meč, a posle ćemo sa Austrijom ponovo kombinovati. Dvorana će verovatno biti puna, biće to dobar ispit i ozbiljna utakmica u kojoj moramo da pokažemo svoje najbolje lice - zaključio je Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading