ŠAMPIONKE NAM DOŠLE U POSETU: DONELE ZLATO U SRPSKI TELEGRAF!

Autor: TODOR PETKOVIĆ

Sport

11.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije što su naše, ali su srpske odbojkašice prave carice, na terenu i van njega! Dan posle dočeka na balkonu i neprospavane noći otišle su na prijem kod predsednika Aleksandra Vučića, a onda izdvojile deo dragocenog vremena da skoknu do redakcije Srpskog telegrafa. Ušetale su s peharom teškim skoro 15 kilograma i medaljama oko vrata. Odmah su nas pet mladih lavica Katarina Lazović (20), Slađana Mirković (23), Bojana Milenković (22), Jelena Blagojević (30) i Maja Aleksić (22) raspametile spontanošću i harizmom. Ušle su u redakciju opušteno, kao u svoj dom, slikajući se sa svima, a osmeh nisu skidale s lica.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zlatne odbojkašice u našoj redakciji

Pitali smo ih kako im sve to polazi za rukom, da redom deru rivale, i kako se motivišu pred utakmicu, šta slušaju od muzike.

- Ma mi smo jedna velika grupa. Nema tu kod nas podele po godinama na starije i mlađe. Imamo mi našu pesmu, od Senide "Mišići". To smo slušale pre i posle finala. More nismo ni videle, imale smo za celo leto sedam dana slobodno - rekla je Bojana Milenković, koja je priznala da je di-džej ekipe, dok je za pevanje zadužena Slađa.

- Ma to one kažu da sam pevačica, nije to baš tako. Al' volim da pustim glas - branila se Mirkovićeva.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zlatne odbojkašice u našoj redakciji

Maja nas je kupila iskrenošću.

- Ja kao druga najmlađa u ekipi sam zadužena za nošenje pehara i najviše mene slikaju. Baš je težak, ali se ne bunim, nosiću ga uvek, samo da pobeđujemo - rekla je Aleksićeva, dok je najmlađa Kaća iskoristila trenutak naše nepažnje i pobegla kod frizera.

Jelena: U Japan po zlato!

Jelena Blagojević je kao najiskusnija davala diplomatske odgovore, pitali smo je za Svetski kup i Olimpijske igre dogodine u Tokiju.

- Idemo oba turnira da osvojimo. Imamo strašne rezultate u poslednje vreme i to nam daje za pravo da se nadamo novom zlatu - pravo u metu puca Jeca.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zlatne odbojkašice u našoj redakciji

Vučić: Beskrajno vam hvala!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je ugostio nove-stare evropske šampionke u odbojci. Biranim rečima predsednik je govorio o "gracijama".

- Drage dame, hvala vam na veličanstvenom uspehu. Naš narod se mnogo više obradovao nego što mislite. Beskrajno vam hvala i nemojte da se naljutiti, ali mi očekujemo zlato u Tokiju - rekao je predsednik, koji je na poklon od kapitena Maje Ognjenović dobio dres s brojem jedan na kojem je pisalo: "Vučić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading