Šumaher prebačen na tajni tretman u Pariz

Autor: Sport klub, Republika

Sport

09.09.2019

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher nalazi se već pet godina na lečenju od višestrukih povreda glave na skijanju u Francuskoj. Bilo je raznih informacija oko njegovog lečenja, a poslednja među njima otkriva da je premešten u Pariz zbog "tajnog tretmana."

Mihael Šumaher

Do sada je Šumaher bio na kućnom lečenju, ali ugledni list "Le Parisien" prenosi vest da je Nemac premešten u glavni grad Francuske na tajni tretman. Bilo je mnogo spekulacija oko toga kako je tekao oporavak, a najkonkretnije informacije javnost je dobijala od Žana Toda, koji je u par navrata izjavio da uspeva da ostvari kontakt očima.

Nemac je pošto je doživeo nesreću na skijanju u Francuskoj sedam meseci bio u komi. Godinu dana pre toga je završio karijeru u Formuli 1 u bolidu Mercedesa, ali je najbolje godine proveo u Ferariju u periodu 1996 - 2006. kada je osvojio pet titula. Još dve je osvojio vozeći za Beneton Reno 1994. i 1995. i sa sedam je i dalje najtrofejniji vozač Formule 1, a i rekorder je po broju pobeda sa ukupno 91.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading