"Braun će se odlično uklopiti sa Beličikom!"

Autor:

Sport

08.09.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent NFL zvezde Antonija Brauna istakao je da je prelazak njegovog klijenta u ekipu aktuelnog prvaka Nju Ingland Petriotsa „odlična prilika“ da dopuni izvanrednu karijeru jedinom stvari koja mu nedostaje – titulom prvaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još jači!

Braun je sa osvajačima Superboula postigao dogovor oko jednogodišnjeg ugovora vrednog 15 miliona dolara.

- Mogu da kažem da su Petriotsi jedna čvrsta i stabilna organizacija i znaju kako da urade stvari na svoj način. Oni očekuju odgovornost od svih i ne prave ustupke ni prema kome, a o tome sam pričao i sa Antoniom. On je spreman da uradi sve zadatke koji mu budu dodeljeni i čast mu je što je dobio ovakvu priliku - rekao je Dru Rozenhaus, agent Antonija Brauna za američki ESPN.

- Razgovarali smo sa Bilom Beličikom i Tomom Brejdijem pre objavljivanja saradnje i sve strane su bile rade da započnu zajednički rad - istakao je agent.

- On želi da osvoji Superboul. Potpisao je ugovor sa timom koji je dominirao ligom u protekloj deceniji. Ide u pravu dinastiju – budućnost je za njega počela sada. Titula je cilj od prvog dana i on tome misli sve vreme - dodao je agent popularnog vajd risivera.

Braun je sedmostruki učesnik Pro Boula, a u ligi je od 2010. godine – prvih osam sezona proveo je kao igrač Pitsburg Stilersa pre fijaska u Ouklend Rejdersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading