(VIDEO) KONAČNO SE OGLASIO I MEJVEDER: Znao sam da je Mekgregor mrtvac koji hoda

Autor:

Sport

13.09.2017

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki bokser Flojd Mejveder priznao je da je znao da će da pobedi Konora Mekgregora u legendarnom meču koji je održan 26. avgusta u Las Vegasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mejveder je u profesionalnoj karijeri ostvario 50 pobeda

Mejveder (40) je nokautirao Mekgregora u 10. rundi. Amerikanac se iz penzije vratio za taj meč, a karijeru će završiti kao neporaženi bokser sa 50 pobeda. Mekgregor (29) je pružio dobar otpor, ali nije mogao da ugrozi Amerikanca.

Mejveder se prvi put posle meča oglasio u medijima. On je gostovao u jednom TV šouu, a osvrnuo se na meč sa Mekgregorom.

- Imali smo razmiricu i rešili smo je. Smatram da sam bio bolji čovek u tom meču. Imali smo plan, znao sam da je navikao na mečeve od 25 minuta. Kada je prošlo tih 25 minuta, znao sam da je praktički mrtvac koji hoda. Moje telo je stiglo do kraja, uradio sam sve u boksu. Morate da shvatite da u bokserskom svetu nisu mogli da nađu nikoga ko može da me pobedi, pa su otišli u drugi sport. Našli su izazivača, a ja sam i njega pobedio - rekao je slavni američki bokser.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading