HRVATSKI MEDIJI TVRDE: Selektor Srbin uznemiravao igračicu!

Autor: vecernji.hr/Republika

Sport

13.09.2017

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Hrvatske Miroslav Aksentijević podneo je ostavku na tu funkciju i to nekoliko dana pre početka Evropskog prvenstva i to iz ličnih razloga.

RepublikaFoto: youtube.com/SportNedjeljom emisija
Aksentijević više nije selektor Hrvatske

Međutim, pojedini hrvatski mediji tvrde da je srpski stručnjak uznemiravao jednu odbojkašicu u hotelu.

Predsednik OK Hrvatske Ante Baković tvrdi da je Aksentijević, koji ima srpsko i hrvatsko državljanstvo, podneo ostavku zbog problema sa srcem.

- Aksentijević se jedne večeri pojavio u sobi jedne igračice. Možda je sve počelo bezazlenim razgovorom, a onda se razgovor pretvorio u nešto što nikako nije smelo da se dogodi. Selektor je prešao granicu i dovoljan je bio jedan dodir rukom da ta igračica poludi zbog tog čina. Ona je odmah zvala roditelje, a onda je nastala prava uzbuna u hotelu. Ostale hrvatske reprezentativke su brzo sve saznale. Svi su bili u šoku. Selektor je brzo shvatio da je pogrešio, da je preterao, ali bilo je kasno - navode hrvatski mediji.

Aksentijević je bio u stručnom štabu srpske ženske odbojkaške reprezentacije, a potom je trenirao OK Varaždin sa kojim je dva puta bio šampion Hrvatske. 

On je planirao da sa ženskom odbojkaškom reprezentacijom Hrvatske napravi dobar rezultat na EP u Gruziji i Azerbejdžanu. Reprezentaciju Hrvatske preuzeo je u novembru 2015.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading