Maša, David i Strahinja u trci za Evropsko zlato u Mađarskoj!

Autor:

Sport

21.08.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci Maša Marković (15), David Stamatović (14) i Strahinja Đilasović (15), učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Kik Boksu, za kadete juniore i seniore koje se sledeće nedelje održava u Đeru u Mađarskoj.

RepublikaFoto: Promo foto
Kadetska reprezentacija Srbije u kik-boksu

Naši najbolji kadeti će se na ovom Evropskom prvenstvu  boriti sa takmičarima koji dolaze iz 39 zemalja, a učeće na ovom takmičenju uzeće čak preko 1500 takmičara.

Maša Marković, rođena marta 2004. godine,  u svojoj petogodišnjoj karijeri 2016. proglašena za najbolju pionirku grada Beograda. Osvajačica brojnih medalja u tvrdim disciplinama, a prethodne godine zauzela je druga mesta ne prvenstvu Srbije u K1 i Low kick-u. Prvakinja države na prvenstvu Srbije u Kick Light disiciplini i  osvajačica evropskog  kupa Serbia Open  2019. godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Reprezentacija Srbije u kik-boksu

David Stamatović iz Zemuna, rođen 2005. godine.  Svoju dvogodišnju karijeru u kik boksu izgradio je u klubu  "B –Gym" iz Batajnice. Za samo dve godine postao je prvak države u dve discipline Kick Lightu i Low Kicku.  Osvajač je brojnih zlatnih medalja među kojima su Evropski Kup Karlovac Open 2019, iste godine u Kick light disciplini na Balkan Openu i Trofeju Beograda 2019, kao i na državnim prvenstvima 2018. i 2019. godine.

Strahinja Đilasović rođen 20.08.2004. godine. Kik boks trenira dve i po godine, a već je pet puta bio osvajač beogradskih prvenstava u low kicku. Osvajač balkanskog i evropskog prvenstva 2017. i 2018. godine.  Strahinja je umeće pokazao i u disciplini K1  gde je na državnom prvenstvu u Novom Pazaru zasluženo zauzeo prvo mesto.

Kik boks reprezentacija Srbije, na ovom evropskom prvenstvu uzeće učeće sa 28 takmičara u svim uzrasnim kategorijama, koji će se od 23. avgusta boriti u Audi areni u Đeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading