PANČEVO STVARA VATERPOLO ŠAMPIONE Završen treći kamp vodenih sportova Nikole Rađena

Autor:

Sport

31.07.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen uspešno je zatvorio treću sezonu Kampa vodenih sportova "Number One" u Pančevu, koji obuhvata tri sporta - plivanje, sinhrono plivanje i vaterpolo. Tim povodom proslavljeni vaterpolista je u gradu na Tamišu okupio vrhunske trenere i svetske šampione na gradskom bazenu, gde je sa decom iz celog sveta organizovao druženje i završnu utakmicu.

Pored njega i trenera Igora Milanovića, koji je obučavao buduće sportiste tokom kampa, pozivu su se odazvali braća Duško i Gojko Pijetlović, košarkaš Branko Lazić, kao i predsednik Vaterpolo kluba Wind sport Vladimir Popović, čiji je Rađen direktor. Uz podršku opštine i gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova, mališani su trenirali dvaput dnevno, a grupe su se smenjivale jednom nedeljno u proteklih mesec dana.

- Ideja je bila da aktivni sportisti budu glavni promoteri sporta, da deca upoznaju svog idola i da rade s njim na kampu. Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu, a sport im daje veliku mogućnost za to - istakao je Rađen.

On dodaje da je ovogodišnja sezona oborila rekord posećenosti polaznika iz celog sveta.

Foto: Promo foto
Grad Pančevo

- Na kampu je boravilo više od 170 klinaca. Ponosan sam što smo dobili dečake iz Novog Zelanda, Amerike i Kanade. Prema njima smo se poneli kao pravi domaćini. Nisu verovali da se kod nas toliko trenira, da se mnogo jede, da nam je klopa fenomenalna, da su nam izlasci vrhunski - rekao je Nikola.

Na to što je tokom poslednje tri godine bio uz kamp ponosan je i Rađenov kum i kolega Duško Pijetlović.

- Lično mi je bolje što se kamp održao u Pančevu nego u Vrnjačkoj Banji, a glavni razlog je to što je bliže gradu, pa sam mogao češće da dolazim. Trudio sam se da budem tu sa decom i radim jer im ipak mnogo znači kada je s njima neko iz reprezentacije i priča iz prve ruke sve što ih interesuje. Pored fizičkog napora imali smo i radionice. Kada klinci dođu umorni i pospani sa treninga, a opet imaju toliko pitanja, to znači da ih sve zanima na obostrani uspeh - kazao je Pijetlović.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove grada Pančevo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading