Političari nas neće zavaditi s Hrvatima

Autor: I.M

Sport

26.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentativac Srbije Andrija Prlainović (32) izjavio je u razgovoru za hrvatske medije da među vaterpolistima Srbije i Hrvatske vlada pravo prijateljstvo koje političari ne mogu da pokvare. Popularni Prle istakao je da među igračima obe selekcije ima i zdravog rivaliteta, ali pre svega velikog međusobnog poštovanja.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Prlainović

- Nacionalizmom se i u Srbiji i u Hrvatskoj bave samo oni koji nisu sposobni da kvalitetno obavljaju svoj posao. Kako politika u svim zemljama bivše Jugoslavije nema šta da ponudi narodu, bolji život i dobar standard, onda nude samo nacionalizam, a to je tužno - rekao je Andrija.

Jedan on najboljih vaterpolo igrača na svetu i u istoriji naše zemlje svestan je da svaki meč sa Hrvatima predstavlja pravi praznik sporta i vaterpola.

- Dueli te dve reprezentacije su nešto najbolje što vaterpolo nudi. U sjajnim smo odnosima s njima i verujem da će tako biti i dalje. Nema potrebe da bude bilo kako drugačije jer politici nismo dopustili da pokvari ovo što imamo - poručio je momak iz Herceg Novog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading