Srbija dobila protivnika u četvrtfinalu Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

21.07.2019

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznali su srpski vaterpolisti na koga će se nameriti u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Iznenađenja nije bilo, Španija je lako pobedila Japan i izborila pravo da se sa Delfinima bori za mesto u polufinalu – 15:7.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Španija - Mađarska

Zanimljivo je, ipak, da se Japan držao rezultatski u igri sve do poslednje četvrtine. Pre završnog kvartala Španija je vodila sa 9:6, a taj poslednji deo meča je dobila sa 6:1.

Igrač utakmice bio je Albert Munariz, koji je postigao šest golova za Crvenu furiju, dok su po dva postigli Alvaro Granados, Alberto Baroso i Rođer Kompte.

Grčka je morala dobro da zapne da bi slomila otpor SAD. Odluka je pala tek u finišu meča, Heleni su slavili sa 11:9 i time izborili mesto u četvrtfinalu, gde će igrati sa Italijom.

Posle tri četvrtine rezultat je bio 8:8, ali Amerikanci nisu izdržali nalet Grka u poslednjem delu meča. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Konstantinos Genidunjas sa četiri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading