Savić: Da ne poletimo, ništa nismo uradili

Autor:

Sport

19.07.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić bio je zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa igrala protiv Grčke na Svetskom prvenstvu, ali je istakao i da "još ništa nije urađeno".

RepublikaFoto: Tanjug
Dejan Savić

Srbija je u poslednjem kolu grupne faze savladala Grču sa 9:3 i na taj način osigurala direktan plasman u četvrtfinale. Tamo će joj rival biti pobednik duela Španija - Japan.

- Ozbiljna predstava sa igračem manje. To je važan segment kada se igra protiv ekipe kakva je Grčka i značajno je doprinelo pobedi. Ova pobeda ništa ne znači, ne smemo da poletimo. Još ništa nismo uradili - rekao je Savić.

Meč je obeležio i fantastični Dimitrije Rističević sa 16 odbrana.

- Naš adut je uvek odbrana. U ovom meču je bila odlična, sa igračem manje smo se dobro branili. Ostavili smo ih na tri gola, a to sa reprezentacijom kakva je Grčka nije ni malo lako uraditi. Sada imamo vremena da predahnemo ali i da se pripremimo za naredni meč. Veruje da će to da bude Španija a nama je najvažnije da zadržimo ovakav ritam i da budemo još bolji. I verujem da će tako da bude - kazao je Rističević.

Četvrtfinalni dueli su na programu 23. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading