Ima nade za srpski rukomet: Oduvana Amerika

Autor:

Sport

18.07.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je drugu pobedu na Svetskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija: Foto

Mlada reprezentacija Srbije ubedljivo je nadigrala Sjedinjene Američke Države u drugom meču na Svetskom prvenstvu i slavila 36:19 (13:9) pa tako upisala drugu pobedu na šampionatu jer je u prvom kolu bila bolja od Japana.

Mučili su se reprezentativci Srbije u prvom poluvremenu, poveli su 4:1, a onda dozvolili Amerikancima da preokrenu i dođu do jedinog vođstva u meču (5:4).

U finišu prvog poluvremena Srbija je ipak došla do prednosti 13:9 i to joj je imigućili da igra sa manjim pritiskom u nastavku kada je, pre svega, popravljena igra u odbrani (samo dva gola za 15 minuta).

Najefikasniji igrač na meču bio je Nikola Ivanović sa 10 pogodaka, a pratio ga je Jovica Nikolić sa šest. Sjajan je u drugom poluvremenu na golu bio Trnavac koji je na kraju imao osam odbrana.

U selekciji SAD najefikasniji je bio Sebastijan Viler sa pet golova.

Srbija u trećem kolu igra protiv domaćina Španije koja je i jedan od glavnih favorita na turniru. Taj meč igra se u petak od 21 sat uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading