FERIJALNI SAVEZ SRBIJE: Jubilarne 20. Savske vatre okupile više stotina takmičara u pravljenju riblje čorbe!

Autor:

Sport

06.07.2019

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalna manifestacija "Savske vatre - Siđi do reke" danas se održava po 20. jubilarni put na keju pored Save, u blizini novog mosta na Adi Ciganliji.

Velelepna manifestacija Ferijalnog saveza Srbije i Beograda počela je u 11 sati, a trajaće čitav dan uz kulturno-umetnički-sportski program. Ipak, najinteresantniji deo biće takmičenje u pravljenju riblje čorbe i srneći gulaš.

Svečanom otvaranju prisustvovali su Slobodan Unković ispred Turističke organizacije Beograda, Jovica Stojković ispred Turističke organizacije Savski venac, Budimir Vučinić ispred Srpske federacije kompanijskog sporta,  a ogranizatori na čelu s predsednikom Ferijalnog saveza Srbije Velizarom Đerićem obezbedili su sve uslove da druženje bude potpuno.

“Beograd je grad otvorenog srca, a Savske vatre su manifestacija koja spaja sve ljude dobre volje. Naravno, svega ovoga ne bi bilo da nema podrške grada Beograda, republike Srbije s predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu, a imam čast da naglasim i da je ova manifestacija postala međunarodnog kraktera, jer su sa nama i gosti iz Bugarske i Kine”, između ostalog je naglasio Velizar Đerić.

A tokom dana kraj Save biće predstavljeni stari zanati i rukotvorine, organzovan je i šumarski višeboj, smotra izviđača, a biraće se i mis Savskih vatri. Ulaznica za manifestaciju je - osmeh, tako da svi mogu da uživaju u ovom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading