Šmekerska izjava hrvatskog selektora posle poraza od Srbije!

Autor:

Sport

23.06.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak nakon poraza od Srbije u finalu Svetske lige čestitao je delfinima pobedu i naglasio da ne zamera svom timu ništa i da je ponosan na način na koji su se borili.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tucak

- Teško je vreme bilo, ali kako nama tako i Srbiji kojoj čestitam na zasluženoj pobedi. Imali smo ih, definitivno smo ih imali i to je ono što mi je u ovom trenutku žao. To su neke moje prve impresije. Kada smo trebali da ih dokrajčimo mi smo se opustili i upali u greške. Čestitam još jednom Srbiji na zasluženoj pobedi. Ja sam zadovoljan igrom mojih momak. Pali smo junački, muški, dali smo srce i idemo dalje, to je sport - rekao je nakon meča Tucak.

- Čeka nas Svetsko prvenstvo, ali mi moramo da se borimo za Tokijo. Biti ovede prvi ili drugi ne bi bilo ni važno da nije ulog bio Tokio. I na Svetsko prvenstvo idemo sa istom ambicijom, da budemo najbolji i da izborimo mesto u Tokiju. Imamo dobar tim i nemam šta momcima da zamerim, malo nesreće, malo onoga što odlučuje ovakve mečeve između ovakvih rivala, ali još jednom ponavljam, čestitam Srbiji na zasluženoj pobedi - dodao je selektor Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading