Tucak pred još jedan vaterpolo klasik: Neka nam Beograd bude motiv da srušimo Srbiju!

Autor:

Sport

23.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener vaterpolo reprezentacije Srbije Ivica Tucak rekao je da će njegovi igrači biti u nešto podređenijem sastavu pred finalni meč protiv Srbije budući da je beogradski Tašmajdan poprište borbe za trofej Svetske lige.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Ćuk u prethodnom duelu protiv Hrvata

Hrvatska je uz blagi pad u igri tokom drugog poluvremena rutinski slavila protiv Španije pa će u nedeljnom finalu igrati protiv Srbije.

Tucak je nakon meča dao svoje viđenje predstojećeg duela protiv Srbije.

- Ovo ne ide u prilog ni Srbiji ni Hrvatskoj. Mi smo dve najbolje reprezentacije na svetu. Naši igrači su već malo opterećeni godinama i kada se igraju Olimpijske igre, Svetsko prvenstvo, to je ipak druga priča, pošto imaju po dva dana odmora, tako da sutra će presuditi ko bude spremniji i odmorniji, mane i prednosti Srbije znamo, kao što oni znaju naše, ali ono što ja želim jeste da svi zajedno uživamo u jednoj vrhunskoj, sportskoj, vaterpolo predstavi, pošto su to dve najbolje ekipe na svetu koje su obeležile zadnjih 10 godina vaterpola, ulog je ogroman, mi smo možda u malo podređenom položaju jer igramo u Beogradu, ali s druge strane, neka nam to bude i neki motiv više. To ću igračima i reći, želim da sutra pobedimo Srbiju u jednoj pravoj, sportskoj utakmici, pa na kraju ko pobedi pružiti ruku i ukoliko to bude moj tim biću najsrećniji čovek na svetu, a ako bude Srbija, ja ću im sportski čestitati - rekao je Tucak posle pobede nad Španijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading