Odbojkaši Srbije ubedljivo poraženi od Italije!

Autor:

Sport

21.06.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u meču 10. kola Lige nacija od domaćina turnira u Milanu, selekcije Italije, rezultatom 3:0 (26:24, 25:19, 25:22).

Nikola Grbić

Meč je trajao samo 80 minuta, a odlučen je već posle prvog seta.

Imali su odbojkaši Srbije konstantnu prednost u ovom periodu igre, u završnici i 23:21 i 24:23, a onda je lucidni Simone Đaneli snažnim servisima doneo preokret, koji je praktično rešio meč. Italijani su serijom od 3:0 oteli prvi set iz ruku Grbićevih pulena, a u nastavku meča, silno motivisani i daleko agresivniji, znali su da dotuku „grogiranog” rivala.

Drugi set je u potpunosti pripao Azurima, a na početku trećeg seta Božidar Vučićević je doneo prednost Srbiji od 5:2, ali su Italijani vrlo brzo uzvratili i na drugom tehničkom tajm-autu imali ubedljivih 16:11. Nije se Srbija predavala, prišla ke u završnici na dva poena zaostatka (22:20), ali više od toga nije mogla. Poenom Matea Pjana, Italijani su stigli do osme pobede u Ligi nacija i kako je posle meča rekao kapiten Đaneli, „zlatnih” bodova na putu ka finalnom turniru u Čikagu.

U pobedi Italije, Oleg Antonov je osvojio 14 poena, a maestralni Simone Đaneli 11! Jedini dvocifreni u selekciji Srbije bio je Petar Krsmanović, sa 10 poena. Debi u Ligi nacija 2019, Srećko Lisinac obeležio je sa 9 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading