BOLT OTVORIO DUŠU: Želim da se smirim i oženim

Autor:

Sport

05.09.2017

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbrži sprinter na svetu Jamajčanin Jusein Bolt rekao je da veruje da će njegovi rekordi u trkama na 100 i 200 metara ostati na snazi "najmanje 15, 20 godina".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolt se oprostio od atletike na SP u Londonu

Bolt se povukao iz atletike posle SP u Londonu. On drži svetske rekorde na 100 i 200 metara.

- Mislim da će trajati neko vreme. Mislim da je naša era, sa Johanom Blejkom, Džastinom Getlinom, Asafom Paulom i ostalim momcima bila najbolja era. Da je rekord trebalo da bude oboren bio bi oboren u ovoj eri, pa mislim da će ti rezultati ostati na snazi najmanje 15, 20 godina. Nemam šta da dokazujem, to je glavni razlog mog povlačenja. Kada uradiš sve što si želeo nema razloga da ostaneš - rekao je Bolt.

Njegov svetski rekord na 100 metara iznosi 9,58 sekundi, a na 200 metara 19,19 sekundi.

- Ono što me je izdvojilo od drugih nisu samo moji rezultati, već i ličnost, u kojoj su ljudi uživali i koju su voleli. Ako želiš da budeš sportska zvezda moraš da omogućiš ljudima da vide kakav si kao osoba, a ne samo kakav si sportista. Nadam se da će neki od njih biti gladni i da će želeti da postanu veliki, ali za sada to ne izgleda dobro - koji je istakao da igra fudbal i da se uskoro oženi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading