Bez milosti: Srbija urnisala Kazahstan, "delfini" kao prvoplasirani do četvrtfinala!

Autor:

Sport

20.06.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Srbije je demolirala selekciju Kazahstana u trećem kolu grupe B Svetske lige u Beogradu, pošto je bila bolja rezultatom 20:6 i kao prva u grupi se plasirala u četvrtfinale.

RepublikaFoto: Starsport
Srbija vs. Kazahstan

Izabranici Dejana Savića savladali su u prethodna dva meča Australiju i Hrvatsku, a sada su u potpunosti nadigrali Kazahstance za prvo mesto u grupi.

Ono što je bilo očekivano da naši vaterpolisti dominaraju u susretu protiv Kazahstana, to se i obistinilo.

Posle prvih osam minuta izabranici Dejana Savića su vodili sa 4:0. 

Činilo se da je ovo lakši trenin za "orlove", drugi period igre su dobili sa 6:3, nisu se zaustavljali naši vaterpolisti.

Naši vaterpolisti su vodili sa ogromnih 16:4 pred poslednju deonicu, videla se očigledna razlika u kvalitetu od samog starta meča, Kazahstanci su se našli u nemilosti "delfina".

RepublikaFoto: Starsport

"Delfini" su najbolje igrali u trećoj deonici, prve golove na meču postigli su Prlainović i Mitrović, i ostatak meča je poslužio za razigravanje i neke nove akcije. Ukočili su naši reprezentativi u poslednjoj deonisu koju su dobili sa 4:2.

Najefikasniji na meču bio je Strahinja Rašović sa pet pogodaka.

Četvrtfinale protiv Kanade na programu je u petak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading