Grbić: Čeka nas težak posao!

Autor:

Sport

20.06.2019

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaša Nikola Grbić rekao je da je cilj da ekipa nastavi da se uigrava i da će predstojeće tri utakmice u Italiji biti prava prilika za to.

RepublikaFoto: ossrb.org
Grbić i momci spremno dočekuju spremno nastavak takmičenja

- Čekaju nas zaista teški protivnici. Praktično nema slabe ekipe. Cilj je da nastavimo sa uigravanjem i podizanjem forme. Svaki vikend menjamo igrače, svi dobijaju priliku da provedu vreme na terenu i mislim da je to planirano od početka. Rezultat i teren će pokazati dokle će to da nas dovede- rekao je Grbić uoči početka turnira u Milanu.

Reprezentacija Srbije će naredna tri dana igrati protiv Italije, Poljske i Argentine, tokom četvrtog vikenda Lige nacija.

- To su tri teška protivnika, opasni su u kakvom god da su sastavu. Sledi tri dana zaista dobre odbojke koja nam je veoma potrebna, da podignemo nivo igre još više- rekao je Grbić.

Srpski reprezentativac Srećko Lisinac je rekao da je ekipa napredovala iz utakmice u utakmicu.

- Izgrađena je fantastična atmosfera. Nadam se da ćemo se radovati na kraju- rekao je Lisinac.

Srbija će prvu utakmicu igrati u petak od 20.00 protiv Italije, potom sledi duel sa Poljskom u subotu i Argentinom u nedelju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading