Samo dva sata do početka Svetske lige, problem za Srbiju!

Autor:

Sport

18.06.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Viktora Rašovića nije jedini problem koji se srušio na glavu selektora Srbije Dejana Savića uoči završnog turnira Svetske lige u Beogradu. Takođe u zavisnosti od vremenskih prilika, prvenstveno grmljavine, biće poznato da li će mečevi prvog kola biti igrani na otvorenom bazenu "Tašmajdan."

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Problem za Srbiju!

Pre treninga u ponedeljak, ustanovljeno je da je Nikola Dedović dobio boginje pa je umesto njega u tim pozvan Ognjen Stojanović. Prvu utakmicu Delfini igraju u utorak u 21 čas protiv Australije, a u zavisnosti od vremenskih prilika, prvenstveno grmljavine, biće poznato da li će mečevi prvog kola biti igrani na otvorenom bazenu "Tašmajdan". 

Loši vremenski uslovi u ponedeljak su bili razlog zašto je reprezentacija Srbije  trening odradila na zatvorenom bazenu.

Duel sa Kengurima, srpski vaterpolisti dočekuju u dobrom raspoloženju pošto tradicija kaže da se Australija samo na jednom od 19 odigranih mečeva spasila poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading