Makedonci klicali najboljem golmanu Evrope!

Autor:

Sport

04.06.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milosavljev, golman Vardara, jedan je od najzaslužnijih za osvajanje evropske titule. Naš čuvar mreže je u makedonski klub došao kao rezervni čuvar mreže, a postao je nezamenljiv među stativama, u polufinalu je ukrotio Barselonu nestvarnim odbranama, a zatim je izluđivao rukometaše Vesprema u finalnoj borbi za peh.

Najbolji golman Lige Šampiona!

Tako se trofej vratio u Skoplje, gde je priređen veličanstven doček, a među igračima kojima se najglasnije skandiralo, bio je Milosavljev.

- Dobro veče Makedonijo, dobro veče za narod sa najvećim srcem koje sam ikad video. Ovi momci su nešto posebno, nadam se da ste ponosni, igrali smo za vas do koske, puštali krv i pokazali koliko podrška znači. Verovali ste u nas i vratili smo na pravi način. Živeli Makedonci, i živeo Vardar!

Milosavljev je dobio nagradu za najboljeg golmana Lige šampiona, iako ima opasnu i daleko iskusniju konkurenciju. Na lep način zaokružio je boravak u Skoplju, jer mu sada predstoji odlazak, dogovorio je novi transfer u Berlin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading