"Poklon Beogradu" - 31. maja u hali Ranko Žeravica

Autor:

Sport

29.05.2019

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poklon Beogradu" je naziv manifestacije koju su ljubitelji boksa u srpskoj prestonici čekali više od decenije! A kako se svako čekanje isplati - 31. maja u hali Ranko Žeravica od 17.30 pa dok se ne završi 11 superkvalitetnih borbi, svi kojima je plemenita veština u srcu moći će da uživaju u spektaklu koju garantuju najbolji srpski, ali i evropski borci koji će tu veče ukrstiti rukavice!

Među konopce će poslednji Marko Nikolić koji će se protiv sjajnog Italijana Adriana Sperandia boriti za upražnjenu WBC titulu prvaka Mediterana, a pre njega ćemo gledati ništa manje atraktivan meč između našeg kruzeraša Veljka Ražnatovića i Hrvata iz Čapljine, Petra Mrvalja.

- Verujte mi, dali smo sve od sebe u organizaciji ovog spektakla i već sada mogu da kažem da će to biti nešto dosad neviđeno u srpskoj prestonici. "Poklon Beogradu" okupiće naše najbolje borce kojima će na megdan izaći bokseri iz najvišeg evropskog ranga. Biće veličanstveno - u dahu priča organizator Luka Popović, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih bokserskih menadžera u Evropi i svetu.

Među uvodnim mečevima večeri naći će se i duel iskusnog Srbina iz Crne Gore, Nikole Sjekloće, protiv Francuza Morisa Positija koji će, sigurno, podići atmosferu do usijanja, a boksovaće i Aleksandar Konovalov iz tima Palmini tigrovi.

Gosti će biti borci sa Košara, organizovana i pomoć deci!

Organizatori su se potrudili da "ivent" ima i humanitarni karakter.

- U hali će biti postavljeni humanitarne kutije Udruženja "Uvek sa decom", koje vodi brigu o deci oboleloj od raka sa IORS u Beogradu, gde će svi prisutni moći da daju prilog za pomoć. Pozvaćemo ih i da pošalju SMS na broj 7175 iz istog razloga. Posebno smo ponosni što će tu noć sa nama biti i neki od preživelih boraca sa Košara, mesta gde su pre 20 godina zajedno sa svojim poginulim drugovima branili i odbranili našu Srbiju od terorista - dodaje Popović.

Merenje boraca u četvrtak

Zvanično merenje boraca pred spektakl "Poklon Beogradu" biće održano u četvrtak od 16.00 sati u restoranu "Bistro" u A bloku u Novom Beogradu. Odmah posle bokseri će se obratiti predstavnicima medija.

11 SPEKTAKULARNIH MEČEVA:

Stefan Čolović - Filip Milutinović

Saida Bukvić - Snežana Šiljković

Luka Šumarac - Jovan Smilić

Ersan Gurdijeljac - Bogdan Drašković

Miljan Rovčanin - Slobodan Ćulum

Aleksandar Konovalov - Andrej  Moravek

Vladan Babić - Mihail Lukačik

Nikola Sjekloča - Moris Positi

Boban Filipović - Marino Goles

Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj

Marko Nikolić - Adriano Sperandio

Foto: Tanjug/AP

Karte 300 i 600 dinara

Organizatori revije "Poklon Beogradu" hteli su da događaj bude upravo to: poklon svim ljubiteljima boksa. Zbog toga su cene karata za ovaj spektakl 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading