TERZIĆ: Nadam se da će biti bolje, neke stvari nisu u redu

Autor:

Sport

29.05.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je, posle poraza od Sjedinjenih Američkih Država na startu drugog vikenda Lige nacija (3:1), da je zabrinut zbog oscilacija u igri.

RepublikaFoto: cev.lu
Zoran Terzić

Srpkinje su igrale u kombinovanom sastavu i prvi set dobile, ali je onda usledio veliki pad u igri što su Amerikanke iskoristile i preokretom došle do trijumfa.

- Očigledno da pojedine igračice trenutno nisu u formi, niti na tom nivou da mogu da igraju ovakvo takmičenje i ovakve utakmice. Veliki padovi u igri su bili veliki problem. Ova ekipa prvi put igra zajedno, ali opet neke stvari nisu bile u redu. Treba raditi na tome, pre svega na psihologiji jer definitivno da nas dve vezane greške dovode u situaciju da gubimo veliki broj poena - poručio je Terzić.

Priliku za popravni, njegova ekipa imaće u sredu od 17 časova protiv Dominikanske Republike.

- Nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti bolje. Nadam se popravnom protiv ekipe koja sa velikim ambicijama igra ovo takmičenje. Verujem da možemo da pružimo bolju igru nego danas. Ako bude tako, mogli bismo da budemo zadovoljni - zaključio je Terzić

Srbija posle četiri odigrana meča ima učinak 2-2 i zauzima osmo mesto na tabeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading