Razvalio sam Hrvata usred moje Šumadije

Autor:

Sport

25.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin će se boriti za svetsku boksersku IBF titulu. Jedan od naših najbolji boraca Nenad Stanković (42) savladao je Hrvata Josipa Jeličića na spektakularnoj bokserskoj manifestaciji u Arilju i tako stekao pravo da se bori za pojas do kraja godine.

RepublikaFoto: eStock_milos_rafailovic
Nenad Stanković tokom jedne od svojih borba

 Stanković je rivala nokautirao u četvrtoj rundi, zbog čega u razgovoru za Srpski telegraf nije krio zadovoljstvo.

- Srušio sam Hrvata usred moje Šumadije. Još me drži adrenalin. Zadovoljan sam borbom, sve je dobro prošlo, Arilje je bilo odličan domaćin. Ovo je bio meč za rangiranje na IBF listi, pa mi sada predstoje druge borbe, a svakako će najvažnija biti ona za svetsku IBF titulu, na šta sam sada stekao pravo - istakao je Stanković.

Osim njegovog i drugih bokserskih duela koji su prethodili, događaj u Arilju imao je i kulturno-zabavni karakter u okviru obeležavanja Majskih dana kulture, koji traju do 28. maja. Međutim, Stanković se već okrenuo sledećim izazovima. Naredni ulazak u ring biće mu 8. juna na Belom dvoru u čast britanske kraljice Elizabete, koja tog dana slavi rođendan. Taj meč biće humanitarnog karaktera, a ceo prihod ide u Fondaciju princeze Katarine Karađorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading