Ovo su Srpkinje u koje Obradović najviše veruje!

Autor: Tanjug

Sport

17.05.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske rukometne reprezentacije Ljubomir Obradović objavio je spisak igračica na koje računa u prvoj fazi priprema za baraž sa Poljakinjama za Svetsko prvenstvo 2019.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Selektor ženske rukometne reprezentacije

Na spisku su golmani Jelena Ðurašinović, Nevena Radojčić, Marija Simić, Katarina Mitrović, leva krila: Timea Milošević, Marija Filipović, Aleksandra Stamenić, Tamara Kocić, privotmeni: Sanja Stamenković, Ivana Sivčev, Milijana Stošić, desna krila: Jovana Bogojević, Teodora Zdravković, Ana Kojić.

Bekovi: Ivana Mitrović, Jovana Kovačević, Aleksandra Vukajlović, Katarina Tanasković, Tijana Simatović, Marija Jovanović, Jelena Terzić, Emilija Lazić, Jovana Jovović, Anđela Janjušević, Ana Tomković, Marija Agbaba.

Rukometašice će odigrati dvomeč sa selekcijom Poljske, prva utakmica je na programu u petak 31. maja u "Kristalnoj dvorani" u Zrenjaninu, dok je revanš zakazan za 6. jun u Lubinu.


Svetsko prvenstvo 2019 u Japanu je i poslednja šansa da se nacionalni timovi domognu kvalifikacija za Olimpijske Igre u Tokiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading