Pro Reko "udavio" Zvezdu

Autor: Sportklub

Sport

15.05.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Pro Reka lako i ubedljivo su pobedili Crvenu zvezdu sa 21:6 i napravili lepu uvertiru za finalni turnir Lige šampiona na kome će igrati protiv Solnoka.

RepublikaFoto: facebook.com/crvenazvezdavk/
Ilustracija: Foto

Objektivno daleko kvalitetniji izabranici Ratka Rudića čiji je primarni cilj ove sezone osvajanje titule prvaka Evrope ozbiljno i disciplinovano su ušli u meč da mladom i neiskusnom ekipom Zvezde, pa je već u završnici prve četvrtine na semaforu pisalo 5:0.

Već u tom trenutku se jedino postavljaljalo pitanje kojim će rezultatom biti završen duel Davida i Golijata. Na kraju, Golijat iz Đenove je slavio sa 21:6.

Golove za Pro Reko postigli su: Henri Kejs pet, Aleksandar Ivović četiri, Filip Filipović i Dušan Mandić po tri, Frančesko Di Fluvio dva, Giljermo Molina, Alesandro Veloto, Nikolo Figari i Nikša Dobud po jedan.

Strelci za Crvenu zvezdu bili su: Miloš Maksimović tri, Kristijan Šulc dva i Luka Perković jedan.

Na finalnom turniru Lige šampiona u četvrtfinalu snage će odmeriti: Pro Reko – Solnok, Jug – Ferencvaroš, Barseloneta – Sport Menandžment i Olimpijakos – Breša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading