FETEL PRIZNAO: Raikonen i ja se trkamo jedan protiv drugoga cele sezone

Autor:

Sport

31.08.2017

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je da italijanska ekipa nije uvela timske naredbe po kojima bi mu klupski kolega Kimi Raikonen pomogao da osvoji titulu u F1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fetel juri novu titulu u F1

Fetel je prvi u generalnom plasmanu vozača sa 220 bodova, dok je Raikonen peti sa 128. Najveća pretnja Fetelu za osvajanje titule predstavlja vozač Mercedesa Luis Hamilton, koji je osvojio 213 bodova.

- Iznenađen sam kako su stvari postavljene. Ne mogu da pričam u tuđe ime, ali Kimi i ja se trkamo jedan protiv drugoga cele sezone. Čitao sam, ili sam čuo, da me je štitio u Mađarskoj. Mislim da nije popuštao, da je imao dobru prilikju da me obiđe, on bi to uradio i to je pošteno. Tako bih i ja postupio, mi se trkamo za ekipu, obojica dajemo sve od sebe. Ne znam šta druge ekipe rade - rekao je Fetel za nemačke medije.

Hamilton je prošle nedelje pobedio u Belgiji, a Fetel je rekao da je Ferari izvukao pouke iz te trke.

- Daćemo sve od sebe u Monci. Mislim da smo napredovali u svim aspektima i veoma, veoma sam zadovoljan nastupom u Belgiji - rekao je nemački vozač.

Trka za Veliku nagradu Italije biće vožena nedelju od 14 časova u Monci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading