Ogroman uspeh za Srbiju: Reprezentativci se vratili sa tri medalje iz Moskve!

Autor:

Sport

04.05.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Evropskog prvenstva u Sanda boksu, održanom u Moskvi u periodu od 25.04. do 01.05. naši reprezentativci donose 3 medalje.

RepublikaFoto: Promo foto
Reprezentacija Srbije u Sanda boksu

U velikoj konkurenciji, oko 600 takmičara iz 27 zemalja, naši borci su uspeli da u nadmetanju sa velikim evropskim gigantima ovog sporta, Rusijom, Turskom i Azerbejdžanom i ostalima, odbrane prošlogodišnje zlato koje je Srbiji doneo sadašnji selektor Ivan Živković.

Nacionali tim je nastupio sa pet boraca, selektorom, trenerom i jednim oficijalnim sudijom osvojivši tri medalje.

Danijel Špoljarić, senior, u konkurenciji -60kg osvojio je bronzanu medalju.

Najmlađi borac reprezentacije, Iva Angeleski u kategoriji mlađih juniora -52kg u Srbiju donosi bronzanu medalju, dok najsjajnije odličije, zlatnu medalju, nacionalnom timu donosi Srećko Kuzmanović koji je u kategoriji mlađih juniora -75kg bio bolji od odličnog borca iz Ruske Federacije kao i od favorita iz Turske.

Srpski Vušu Savez u ime članova nacionalnog tima se zahvaljuje svim sponzorima i ljudima dobre volje koji su svojim nesebičnim zalaganjem omogućili učešće našim reprezentatvcima na ovogodišnjem evropskom prvenstvu i nada se daa će državne institucije prepoznatou velike uspehe koje ostvruju naši reprezentativci braneći nacionalne boje na prestižnim međunarodnim takmičenjima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading